• Sortiraj po
  ...
 • Brend: 
  KIŠOBRAN KUCA PAČE 9691960 1.390,00 рсд

  Dečiji kišobran.

  Vrhunski kvalitet i dizajn, nemački brend Šterntaler.

 • Brend: 
  Šterntaler Jakna-kišna kabanica teget , 5652000 3.990,00 рсд

  Nepromočiva kišna jakna-kabanica za decu u teget boji.

  Vrhunski kvalitet i dizajn.

  Proizvođač: Šterntaler GMBH, Nemačka.

  Sirovinski sastav:

  Gornji materijal: 100% Poliester

  Postava: 100% Pamuk

  Presvlaka: Gornji materijal: poliuretan

   

  Spoljašnji materijal: 100% Poliakril

  Informacije proizvođača za odeću za kišu.

  Nasa dečija odeća za kišu testira se u skladu sa HOHENSTEIN principima za testiranje 2019/1 „Zaštitna odeća – Lična zaštitna oprema sa signalizacijom u srednje rizičnim situacijama za profesionalnu I neprofesionalnu upotrebu – Metode testiranja i primene.” U skladu sa tim, reflektujući prsluk omogućava bolju vidljivost u periodu sumraka. Preporučujemo da se odeća dopuni odgovarajućim proizvodima. Jaknu za kišu uvek treba nositi sa sličnim pantalonama da bi se obezbedila optimalna zaštita. Reflektujuće trake ne smeju se pokrivati i savijati prilikom nošenja kako njihova funkcija ne bi bila smanjena. Sastav materijala i uputstvo o održavanju možete pronaći na etiketi o održavanju na svakom proizvodu. Pre nošenja lične zaštitne opreme, korisnik uvek mora da proveri da li je odeća odgovarajuća i da li ima zaštitnu funkciju. Prijanje, pranje i postupci održavanja, način nošenja, nošenje i habanje i snažni mehanički uticaj na odeću (Što se manifestuje kao poderanost, pocepanost, rupe i istanienost materijala) može da utice na funkcionalnost proizvoda i izazove slabljenje zaštitne funkcije. Da bi se zaštitna funkcija što duže zadržala, pratite informacije na etiketi o održavanju.
  Dužina trajanja odeće zavisi od upotrebe, održavanja, čuvanja itd.
  Preporučujemo da proizvode Čuvate na suvom i hladnom mestu, bez direktne sunčeve svetlosti I da ih premestite dve godine nakon kupovine. Popravke može da obavlja samo kvalifikovani stručnjak.
  Ovaj proizvod je usklađen sa standardom EN 150 13688: 2013-Zaštitna odeća – Opšti zahtevi. Izjavu o usaglašenosti možete pronaći na sledećem linku: https://www.sterntaler.com/b2c/de/ser-
  Vice/pruefsiegel/ Prijavljeno telo: Hohenstein Laboratories GmbH & Co. KG, Schlosssteige 1, DE-74357 Bönnigheim; Identifikacioni broj prijavljenog tela: 0555.

  Postava: 100% Poliester

   

Zatvori Moja korpa
Zatvori Lista želja
Zatvori Prikazani nedavno
Zatvori
Uporedi proizvode (0 Proizvoda)
Uporedi Proizvode
Uporedi Proizvode
Uporedi Proizvode
Uporedi Proizvode
Zatvori
Kategorije