Maloprodaja

DEČIJA MODA KLI KLI

U okviru preduzeća Fist doo, Dečija moda KLI-KLI, postoji od 1988.godine i dalje. Više od 30 godina nesebično pružamo uslugu ponude dečije odeće za uzrast od rođenja do 14 godina. U to vreme, prva i jedina maloprodaja na Voždovcu, u ulici Vojvode Stepe. Danas, naša ulica izgleda modernije, sa mnogo većom ponudom i velikim brojem dečijih butika. Dečija moda KLI-KLI, kao tim i dalje se raduje novim klincima i klincezama, čiji roditelji prepoznaju kvalitet i naše dugogodišnje iskustvo, koje je pomoglo održati se na turbulentnom tržištu, sve ove godine.

 

U asortimanu prodaje pored čarapica iz sopstvene proizvodnje, nudimo aktuelne kolekcije vrhunskih evropskih proizvođača poput Šterntaler-a, Tutu, Osh Kosh, Carter’s, Kanz, Marcelin, kao i domaće proizvođače koji kvalitetom dostižu evropske trendove.

Svojim čarobnim enterijerom i ušuškanim izlogom, redovno informišemo svoje kupce o promenama, novostima, eksluzivi.

I radujemo se saradnji.

PRODAVNICA POKLONA PRESENT

Present je naša inovacija, naš kutak koji motiviše za uređenje životnog prostora uz porcelanske šoljice za gutljaj dobre kafe, za poklon koji se sa ljubavlju predaje, za čestitku, dobru lampu i toliko toga još. Za svaki praznik, važan datum , svečanost, uz pakovanja kome se raduju i kupci i prodavci.

I onda nastaje priča o prodavnici PRESENT.

 

Naše ljubazno osbolje Vam je na raspolaganju:

Ponedeljak-Petak: 09:00-20:00

Subota: 09:00-16:00

 

Dečiji butik KLI KLI i Prodavnica poklona PRESENT
Vojvode Stepe 197, 11010 Beograd
011/7986125